Béke-sziget

Versek, dalok, bölcsességek, idézetek, gondolatok...* "Az vagyok, aki bárki más is lehet, ha hallgat a szívére. Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál." (Paulo Coelho)

Friss topikok

Megingathatatlan hit (festmény)

2009.04.08. 11:17 :: Aranyvessző

 

Ez a festmény egy igaz történeten alapszik, amit Ian Johnson, a "Wall Street Journal" egyik riportere vett fel. A cikkében ezt írta: "Azon a napon amin Chen Zixiu meghalt, azt követelték a fogvatartói, hogy adja fel a Fálun Dáfá-ba vetett hitét. A magasfeszültségű-elektrobotokkal való ütlegeléstől épphogy eszméleténél lévő asszony makacsul rázta a fejét. Mérgesen parancsolták a helyi tisztviselők Chen asszonynak, hogy meneteljen mezítláb a hóban. Kétnapi kínzás után a lábai kék foltokkal voltak beborítva és rövid, fekete haja tele volt vérrel és gennyel, mint elmesélték a cellatársai és a többi letartóztatott, akik megélték az esetet. Kimászott, majd elhagyta magát és összeesett. Soha többet nem nyerte vissza eszméletét és 2000. február 21-én meghalt."

(forrás:http://hu.clearharmony.net/articles/200709/2706.html)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://acsendhangjai.blog.hu/api/trackback/id/tr921053479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

forsomone 2009.04.23. 12:50:39

Kedves Aranyvessző!

A Fálun Dáfá gyakorlók üldöztetése, mindennapi kínzása Kínában már 10 éve tart. Számos eset van még, ami úgyanígy megjelenhetne a médiumok produktumaiban. De nem jelenik meg! A világ csendben hallgat róluk. A politikusok között is csak szóbeli viták folynak, amik még nagyon messze vannak a határozott tettektől.

Mi, a magyar Fálun Dáfá gyakorók, mint ahogy minden más nemzetiségű gyakorlótársunk szerte a világon, azon vagyunk, hogy az üldözés tényét nyilvánosságra hozzuk. Rendszeres demonstrációkat tartunk az ország több pontján is annak érdekében, hogy minél többen megtudják mit tesznek a Kínában élő Fálun Dáfá művelőkkel. Legutóbb Budapesten, a Kínai Nagykövetség előtt, majd a Hősök terén voltunk (2009.04.11-én, szombaton). Négy rendőrautó védett bennünket, pedig alig voltunk, kb. 12-en.

A "Fálun Dáfá Hungary" blogot is azért hoztuk létre, hogy jelen legyünk ebben a formában is és testközeli tájékoztatást adjuk minden olvasónknak arról, mit tesznek velünk Kínában.

Köszönjük, hogy írtál rólunk és az üldözésről, a kínzásról. Bízom benne, hogy mások is megérintődnek majd, ha hasonló képeket, információkat látnak a mi blogunkban is.

Ha érdekelnek a részletek és még több kép magáról az üldöztetésről, vagy a meditációs gyakorlatokról, vagy ha csak egyszerűen választ keresel arra, miért támad bennünket ilyen erőszakosan a Kínai Kommunista Párt, itt minden kérdésedre választ kaphatsz.

(Hiteles és szerteágazó forrás lehet még az általad is idézett hu.clearharmony.net/ is)

Köszönjük a figyelmedet, várjuk véleményed!

Judit

Aranyvessző 2009.04.24. 11:30:33

@Fálun Dáfá Judit: Kedves Judit!Köszönöm a komentet.Kivánok eredménnyel járó figyelemfelkeltést."Őszinteséget, Jószívűséget, Toleranciát,"Aranyvessző
süti beállítások módosítása