Béke-sziget

Versek, dalok, bölcsességek, idézetek, gondolatok...* "Az vagyok, aki bárki más is lehet, ha hallgat a szívére. Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál." (Paulo Coelho)

Friss topikok

Leo F. Buscaglia : A szeretet

2009.02.21. 10:58 :: Aranyvessző

 

"Minden, ami létezik, felfedezésre vár. Sohasem késő nekivágni. Számunkra a legnagyobb erőpróba önmagunk meglelése, lelkünk rejtett zugainak felfedezése és rendbetétele. Nemcsak arra kell törekednünk, hogy jó, szerető, érzékeny és intelligens emberré váljunk, hanem arra is, hogy tőlünk telhetően a legjobb, legszeretőbb, legérzékenyebb, legintelligensebb emberré legyünk. Nem másokkal kell versengenünk. Mindenki önmaga ellenfele."

 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acsendhangjai.blog.hu/api/trackback/id/tr71956219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása