Béke-sziget

Versek, dalok, bölcsességek, idézetek, gondolatok...* "Az vagyok, aki bárki más is lehet, ha hallgat a szívére. Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál." (Paulo Coelho)

Friss topikok

Milan Kundera: Nevetséges szerelmek

2007.09.01. 20:48 :: Aranyvessző

"Az ember bekötött szemmel halad át a jelenen. Nem tudhatja, hanem legföljebb sejtheti és találgathatja, mit is élt át. A kendő csak később hullik le a szeméről és ő csak akkor, a múltba visszatekintve állapíthatja meg, mit is élt át és mi volt élményei értelme."

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://acsendhangjai.blog.hu/api/trackback/id/tr34154980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

donofrio 2007.09.01. 21:27:49

Jaj,de jó ,hogy itt vagy!!!Nagyon hiányoztál!Volt egy rövid,boldog időszakom,de megint magam alatt vagyok és a mai napon te vagy a jó az életemben!!!Ne tűnj el hosszú időre,kérlek!Béke sziget-----kell,kell,kell nekem!Köszönöm.

Aranyvessző 2007.09.02. 21:33:57

Ne csüggedj Donofrio!
Ború után jön a derű,nincsen olyan rossz,aminek egyszer vége ne lenne!
Üdv.Aranyvessző
süti beállítások módosítása