Béke-sziget

Versek, dalok, bölcsességek, idézetek, gondolatok...* "Az vagyok, aki bárki más is lehet, ha hallgat a szívére. Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál." (Paulo Coelho)

Friss topikok

Kormányos Sándor: Versbe írlak

2010.10.10. 12:28 :: Aranyvessző

 Megírlak majd, hangjaidmind mind versbe nőnek:Ajándékul hagylak itta tűnődő időnek.Dal vagy, ritmus, lüktetéss mint ujjongás a nyárbanúgy kacaghatsz verseimmindegyik sorában.Megírlak majd, meglátod,én versbe írlak Téged,olvassák, hogy általadvolt szép nekem az élet...

Szólj hozzá!

Pogány Zoltán: A szerelem színei

2010.10.09. 16:38 :: Aranyvessző

 Milyen színe van a szerelemnek,ezt kérded tőlem most hát kedvesem?...neked, neked megmondhatom...mikor tested vérvirággá nyílik,vérpiros a szerelem, vérpiros.... neked, neked megmondhatom...mikor napfény sugaradból ível,napsárga a szerelem, napsárga.... neked, neked…

Szólj hozzá!

Bognár Barnabás: Természetesen

2010.10.08. 11:20 :: Aranyvessző

 Nézem, nézem a tájatés lopva szűröm a szépséget,mely boldog békességet égetmajd belém könnyedén,mint ahogy az ígéretbőlszületik a remény. 

Szólj hozzá!

Csorba Győző: Csak egy-egy szó

2010.10.07. 11:23 :: Aranyvessző

 Se rím, se ritmus, se külön nyelv, se hang, se tűz, se szárnyalás: csak egy-egy szó, amit különben vagy úgy nem mondott még ki más.

Szólj hozzá!

Ron Cristian: Merj álmodni...

2010.10.06. 11:30 :: Aranyvessző

 Merj kívánni,mert a kívánság a remény forrása,s a remény éltetbennünket.Merj nyúlniolyan dolgokért, amit senki más nem lát.Ne félj olyat látni,amit senki más nem lát.Higgy a szívedbenés saját jóságodban,mert ha így teszel,mások is ezekbenfognak hinni.Higgy a…

Szólj hozzá!

Szalai Krisztina

2010.10.05. 11:39 :: Aranyvessző

 "Ha a bánat könnycseppje ért hozzádNe félj ám, csak nézz az égre felOtt láss Kedves szivárványcsodátS szívj magadba egy mély lélegzetet!Virágléptű táncod nyomában Kivirít a rét, hív a madárdal... "

Szólj hozzá!

Gyóni Géza: Vársz-e?

2010.10.04. 11:34 :: Aranyvessző

Mikor virágot hajt a rózsa,Madár siet találkozóra -Kezed összetéve öledbenVársz-e, mondd, engem?Mikor levél pereg a fáról,Leszáll a földre sűrű fátyol -Csillogó könnyel szemedbenVársz-e, mondd, engem?

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása